preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.


RH, ZADARSKA ŽUPANIJA

OŠ Petra Zoranića, Jasenice

Jasenice, 22. siječnja 2021.g.

 

OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

Poštovani roditelji i staratelji budućih prvašića!

 Predupis u 1. razred osnovne škole za školsku godinu  2021./2022. provodit će se  u vremenu od 1. veljače do 5. veljače 2021. godine.

Sukladno trenutnim epidemiološkim  mjerama predupis možete obaviti osobnim  dolaskom na predupis u školu (predupis će se provoditi u  učionici na otvorenom), telefonskim putem na broj 023/655-002 ili  podatke poslati putem elektroničke pošte, na e-mail adresu: mirjana.vulic@skole.hr

Za predupis potrebni su sljedeći podaci: ime i prezime djeteta,  ime oca i majke, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja- prebivalište-boravište, broj telefona i e-mail adresa roditelja te  OIB djeteta ( u prilogu se nalazi Obrazac za predupis).

Roditelji, odnosno skrbnici, obvezni su obaviti  predupis  svoje djece u prvi razred prema prebivalištu, odnosno prijavljenom boravištu.

U 1. razred  školske godine 2021./2022. obvezno se upisuju :

-djeca koja do 1. travnja 2021. godine imaju navršenih  šest (6) godina života

- djeca  kojima je za školsku godinu 2020./2021. rješenjem Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji odgođen upis u osnovnu školu ili su privremeno  oslobođena od školovanja

Za djecu koja će šest godina navršiti do kraja tekuće godine (Od 1.travnja do 31. prosinca 2021.g.), a nisu  školski obveznici roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine  podnijeti Upravnom odjelu za povjerene poslove državne uprave zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6). Uz Obrazac 6 roditelj/skrbnik treba dostaviti  mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta, te presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti i skenirani Odjelu na e-mail: vesna.adzic-kapitanovic@zadarska-zupanija.hr ili poštom na adresu:Zadarska županija,  Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave u Obrovcu, Obrovac Ante Starčevića11.

OBRAZAC 6, odnosno zahtjev koji podnose roditelji/skrbnici Upravnom odjelu za povjerene poslove državne uprave, bit će dostupan na web stranicama Zadarske županije, Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave pod linkom - Obrasci, Odsjek za Društvene djelatnosti, Pododsjek za obrazovanje, kulturu i šport.

Nakon obavljenog predupisa, liječničkog pregleda i utvrđivanja psihofizičkog stanja  djeteta ( svi roditelji će dobiti termine liječničkog pregleda i utvrđivanja psihofizičkog stanja) dijete može pristupiti upisu u 1. razred osnovne škole,a  obavijest o upisu ćemo naknadno objaviti na web stranicama škole.

                                         Stručno povjerenstvo za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta

Mirjana Vulić, prof. pedagogije, predsjednica

Kontakt: mirjana.vulic@skole.hr

                                                                                                                                                                                                                                         023/655 002

 


Priloženi dokumenti:
Obrazac_-_predupis.docx (16.91 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ana Milovac   datum: 25. 1. 2021.Okvirni vremenik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike


Popis udžbenika 2018./2019.


Upisi u srednju


Pravilnik o kućnom redu škole


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 12. 2010.

Ukupno: 143216
Ovaj mjesec: 47
Ovaj tjedan: 47
Danas: 6
preskoči na navigaciju