preskoči na sadržaj
Vijesti

Živim život bez nasilja

I ove školske godine naša se škola  uključila u nacionalni preventivni projekt ŽIVIM ŽIVOT BEZ NASILJA, u sklopu kojeg su organizirane aktivnosti za učenike VII. razreda. Nositelji projekta su Ministarstvo unutarnjih poslova (Služba prevencije), te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a organizator su Zadarska županija, Policijska uprava zadarska i Vijeće za prevenciju kriminaliteta na području Zadarske županije.


Projekt je usmjeren na osvještavanje i sprječavanje vršnjačkog nasilja, nasilja u obitelji i nasilja prema ženama, s ciljem poticanja kulture dijaloga, tolerancije i međusobnog uvažavanja. Namijenjen je učenicima VII. razreda.

Projekt je realiziran kroz dvije komponente: Interaktivne radionice i predstavu.

Tako su naši sedmaši, u pratnji pedagogice, 23. listopada 2019.g. posjetili Dom kulture u Obrovcu gdje je održana The/ Arto predstava “Nasilje, za nasilje nema opravdanja!” u režiji g. Zijaha Sokolovića.

Odlični  glumci su na duhovit, zabavan i prigodan način uspješno prenijeli poruku o prepoznavanju nasilja i borbi protiv nasilja.

Druga komponenta ovog projekta je bila interaktivna radionica koju je sa učenicima VII. razreda provela policijska službenica za prevenciju Ureda načelnika PU zadarske gđa. I.M. 28. listopada 2019.g. Na radionici su se učenici dodatno educirali o problematici nasilja. Učenici su imali su priliku  iskazati i svoje dojmove o odgledanoj predstavi i realiziranoj temi.

fotogalerijaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Jelena Mandić   datum: 30. 10. 2019.Okvirni vremenik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike


Popis udžbenika 2018./2019.


Upisi u srednju


Pravilnik o kućnom redu škole


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 12. 2010.

Ukupno: 143216
Ovaj mjesec: 47
Ovaj tjedan: 47
Danas: 6
preskoči na navigaciju